Welkom bij Fiene Joye / Pictures!

Op zoek naar een fotografe die op een speelse en vooral natuurlijke manier te werk gaat, waarbij je niet hoeft te poseren of acteren, gewoon jezelf mag zijn? Dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Ik ga op zoek naar de echte beelden en emoties, die ik vastleg op foto’s van de beste kwaliteit

U kan me vragen voor zowel een newbornshoot, een (trouw)feest, een geboorte, een gezinsuitstap, een ritje met uw paard… je kan het niet gek genoeg bedenken of ik sta er met mijn volle enthousiasme klaar om uw foto's op een professionele manier vast te leggen

Zin in een fotoshoot? Onderaan vindt u mijn prijslijst terug

Moest u vragen hebben, stel ze gerust :) U kan me bellen op het nummer 0494/148519

Alvast bedankt en wie weet tot binnenkort! Groetjes, Fiene

FIEne Joye pictures prijslijst (1).jpg

advprofotnet_engagednl_1.jpg
album prijslijst.jpg